GEL AMANI PRODUK TERLARIS ABAD INI

RM129.90
 Anda, Ibu atau Ayah Anda mengalami masalah sakit lutut & Anda masih mencari ikhtiar untuk merawatnya? Mungkin di Blog ini anda menjadi salah satu ikhtiar untuk Anda merawat sakit tersebut.
Pernah dengar tak pasal Gel Amani? Mungkin Anda pernah dengar tapi adakah Anda tahu pasal Gel Amani? Ok bagi yang belum tahu pasal gel ini, saya harap dapat luangkan sedikit masa untuk baca info produk ni. =)
Sedikit Info Tentang Gel Amani
Produk ini berasaskan dari perpindahan teknologi * BIOTEX* yang terkenal di Amerika Syarikat, kini berada di pasaran MALAYSIA.
GEL AMANI di perbuat daripada DMSO, iaitu sejenis bahan semulajadi dari getah pokok pine, mempunyai kemampuan yang luar biasa dalam menembusi kulit dan telah menunjukkan keupayaan untuk menggalakkan penyembuhan KERADANGAN dan KEROSAKAN TISU. DMSO adalah singkatan untuk Dimetilsulfoksida.
Kajian telah menunjukan keberkesanan DMSO dalam rawatan kerosakan tisu, terutama untuk rawatan SISTITIS CELAHAN (keradangan dinding pundi kencing). banyak komuniti perubatan Eropah menyokong penggunaan DMSO sebagai rawatan bagi ARTRITIS dan BURSITIS. Di Amerika Syarikat, pengamal perubatan menggunakan liberal DMSO selama beberapa dekad dalam rawatan kerosakan tisu penghubung (sendi), gangguan dermatologi, saraf dan sesetengah terapi imunologi.
Cara Gel Amani Bertindak
Gel Amani bertindak meresap masuk ke dalam otot & tulang. Penggunaan Gel Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan.
Fungsi Gel Amani
✔ Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir)
✔ Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan
✔ Menyembuhkan sakit sendi
✔ Menyembuhkan sakit tulang
✔ Menyembuhkan sakit otot
✔ Melegakan sakit akibat gout peringkat awal
Keistimewaan Gel Amani
Ø Untuk Sakit Lutut, Sendi, Tulang & Otot
Ø Bantu Peyembuhan Keradangan Dan Kerosakan Tisu
Ø Tiada Kesan Sampingan
Ø Berkesan Dalam Masa 7 Hari
Cara Guna Gel Amani
✔ Bersihkan terlebih dahulu bahagian yang sakit
✔ Sapu gel di bahagian yang sakit dengan sekata
✔ Biarkan bahagian yang telah disapu dengan gel terbuka selama 10 minit
✔ Sapu 3 kali sehari
✔ Jika tahap kronik mestilah sapu setiap 4 jam

Related Product :

 
Support : Admin Website | Kedai Online Kita | Web Master
Copyright © 2013 - Kedai Online Kita - All Rights Reserved
Redesign by Admin Kedai Online Kita
Proudly powered by Blogger